Menu

The Nomads: Where the Wolf Bane Blooms 40

Malmö

Medley – Musik, Mat & Mer
lördag, 25 november 2023 kl:20:00

Bistro och bar öppnar klockan 17:00. På scen ca 20:00.
Den enda Malmöspelningen för The Nomads 2023 blir på medley 25 november då man firar 40-årsjubileum för genombrottsplattan ”Where the Wolf Bane Blooms” från 1983.
Det blir en kort Sverigeturné med samma tema, övriga spelningar är Debaser i Stockholm 18/11 och Valand i Göteborg 24/11. Gäster kommer att bjudas in och andra överraskningar är tänkbara.
I samband med detta kommer en speciell återutgivning av plattan både digitalt och som en LP i begränsad upplaga, båda med bonusmaterial som demoinspelningar och låtar från numera mycket sällsynta tidiga singlar.
Niklas Vahlberg i Nomads kommenterar: ”Where the Wolf Bane Blooms” spelades in i oktober 1983 i Mistlurs studio på vinden i en fallfärdig 1700-talsbyggnad på Maria Prästgårdsgata i Stockholm. Så här i efterhand känns det som vi hade en hel del tur med omständigheterna, det var inte helt självklart att personkemin skulle bli så perfekt med ett oerfaret band, en producent som aldrig tidigare producerat och en tekniker som inte ens var särskilt förtjust i skränig rock ’n’roll…Mistlur-studions väldigt distinkta ljud och speciella atmosfär var en mycket viktig del i det hela.
Supporten Psykedelisk förskola levererar kunskapsorienterad enackordsrocknroll. Allt är över på mindre än en fruktstund. Kakburken är länsad. The kids are alright.
Om ni vill äta innan konserten boka bord här: https://medleymalmo.se/boka-bord/
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid bokning för 10% rabatt.

Datum / Tid

lördag, 25 november 2023 kl: 20:00

Plats

Malmö, Medley – Musik, Mat & Mer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad