Menu

Troublemakers + City Saints

Malmö

Medley – Musik, Mat & Mer
lördag, 6 januari 2024 kl:20:00

Bistro och bar öppnar klockan 16:00 På scen ca 20:00.
Dubbel-Punk-Bonanza med City Saints och Troublemakers, båda från staden Göteborg. Refrängstark gladpunk med party i blicken och glimten i ögat.
Troublemakers: Stolt Göteborgspunk utan kompromisser och skitsnack. Med oförtruten energi ångar Troublemakers på som om inget har hänt. Ett band som överlevt sig själva och nio statsministrar. Spelat i sju huvudstäder och släppt nio fullängdare. Häromåret kom även den efterlängtade boken, Troublemakers från staden Göteborg.
City Saints bildades i en fuktig källare sommaren 2012 i Göteborg.
De hittade sin stil genom att blanda 50-talets rocknroll med punk och fokusera på starka melodier. Året därpå släpptes debuten "Kicking Ass for the Working Class", namngiven efter gruppens mantra, och snart blev de ett erkänt och uppskattat liveband ute i Europa.
Det senaste albumet, det sjätte i ordningen, har fått den beskrivande titeln "Punk & Roll". Det är något så unikt som en dubbel-lp där första skivan innehåller låtar på engelska och den andra består av material på svenska.
City Saints fortsätter att överraska. Samtidigt marscherar de trofast vidare till den takt som fallna helgon en gång i tiden sparkade igång.
Om ni vill äta innan konserten boka bord här: https://medleymalmo.se/boka-bord/
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.

Datum / Tid

lördag, 6 januari 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Medley – Musik, Mat & Mer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad