Menu

Yrkeslivet: Den Seniora Rollen (Malmö)

Malmö

Minc
tisdag, 16 april 2024 kl:10:00

Ett program som vänder sig till den med över 15 års erfarenhet inom ditt yrke. Här får du utveckla hur den seniora rollen ska utformas i just ditt yrkesliv. Här får du bland annat möjligheten att ta fram strategier för hur du bäst kan förvalta den kunskap och erfarenhet du samlat på dig, få verktyg för att leda andra i kreativt arbete och utveckla din kommunikation med uppdragsgivare och andra samt undersöka möjligheter till andra sätt att samarbeta. Ett program för dig som vill utvecklas och reflektera, samt träffa andra i liknande fas av yrkeslivet.
Programmet består av föreläsningar, samtal och praktiskt arbete. Programmen bygger på att deltagarna aktivt bidrar till diskussioner och övningar.
Exempel på innehåll
Att leda sig själv och andra
Att leda kreativa team
Kommunikation
Att skriva om sitt arbete
Samarbetsformer
För vem?
För dig som kommit långt i din karriär och vill ta nästa steg i ditt yrkesliv.
När och var
3 tillfällen, 25 h totalt
Mellan varje tillfälle kan du räkna med att lägga tid på eget arbete.
Plats: Minc, Malmö
https://www.minc.se/work-meet

Tillfälle 1
Tisdag 16/4 kl. 10-16
Onsdag 17/4 kl. 9-16
-----------------------
Tillfälle 2
Tisdag 14/5 kl. 13-17
Onsdag 15/5 kl. 9-12
-----------------------
Tillfälle 3
Tisdag 4/6 kl. 10-16
Onsdag 5/6 kl. 9-15
-----------------------
Som medlem i Svenska Tecknare har du rabatt på Best Western hotell. Du hittar rabattkoden och bokningsvillkor när du är inloggad på svenskatedknare.se.
Pris
Ordinarie: 13 800 kr exklusive moms
Medlem rabatt 50%: 6 900 kr exklusive moms
Anmälan stänger
10 mars
Deltagare
14 p
Programmet ställs in vid färre än 10 anmälda
Språk
Svenska
Lärare
Elisabeth Björkbom
Elisabeth Björkbom är en ICF certifierad ACC coach som driver eget coaching-företag för kreatörer. Innan dess har hon arbetat i 30 år inom creative direction, strategi, design och kommunikation med egen verksamhet. Hon har varit föreläsare, lärare och
coach på designutbildningar som Konstfack, Beckmans och LTH Arkitektur. Hon var även med i starten av tävlingen “Kolla!”.
”Min passion är att få människor att växa genom den kreativa processen. De flesta av oss har massor med kreativitet inom oss. Kreativitet handlar om så mycket mer än att kunna rita och måla. Kreativitet är att ha ett öppet sinne, att kunna se bortom det omedelbara och våga prova nya saker. Med hjälp av coaching plockar vi fram dina styrkor, dina drömmar, dina värderingar mm. och omvandlar det till handling.”
Elisabeth Björkbom
..........
Villkor
Här kan du läsa om de allmänna villkor som gäller för Svenska Tecknares utbildningar. Samma villkor gäller både för kortare kurser och mer omfattande program.
Svenska Tecknares utbildningar är öppna för alla yrkesverksamma visuella kreatörer. Som medlem får du 50 procent rabatt på kursavgiften. Alla priser är exklusive moms. Moms 25% tillkommer.
Anmälan och bokningsbekräftelseDu köper och betalar din plats via Billetto. När du genomfört ditt köp får du en biljett till din mejl som gäller som bekräftelse på att du fått plats på kursen. Svenska Tecknare förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Sista anmälningsdag hittar du i respektive kursbeskrivning.
Ångerrätt
Då Svenska Tecknares kurser riktar sig till yrkesverksamma personer, dvs inte konsumenter i lagens mening, omfattas inte köp av en kursplats av ångerrätten i lagen om distansavtal 2 § fjärde stycket). Om du får förhinder har du möjlighet att överlåta din plats till en kollega/annan utövare.
I övrigt gäller villkoren på Billetos hemsida för köpet.
För att vara berättigad en återbetalning krävs i regel ett aktuellt läkarintyg som intygar att du ej kan fullfölja kursen dvs. att det aktuella intyget styrker avrådan om/oförmågan att fullfölja kursen. Observera att tillstånd som uppstått innan kursanmälan inte är godkänd grund för återbetalning.
Den som behöver resa för att delta på en kurs bokar själv resa och övernattning. Vi rekommenderar att du bokar ombokningsbar resa och övernattning i de fall du behöver. Vid inställd kurs står du annars själv för eventuella kostnader som du bundit dig för.
ReservplatsÄr kursen full kan du maila kurser@svenskatecknare.se om att stå på reservlistan. Om du blir erbjuden en reservplats på kursen så har du rätt att tacka nej. Du blir då inte heller betalningsskyldig för den kursen. Tackar du ja till platsen så godkänner du anmälnings- och betalningsvillkoren.
Ta igen en missad kursKurserna ges i många fall endast en gång, vilket gör att det inte är möjligt att ta igen missad närvaro vid senare tillfällen.
 Ursäktligt avbrott (force majeure)Vi förbehåller oss rätten att tillämpa Force Majeure vid oförutsedda omständigheter som ligger utanför vår kontroll, där vi inte längre kan fortsätta verksamheten. Exempel på oförutsedda omständigheter är bland annat naturkatastrofer, sjukdom, konkurs, krig, strejker, uppror, epidemi, pandemi, attentat.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs om antalet deltagare är för få. Anmäld deltagare...

Datum / Tid

tisdag, 16 april 2024 kl: 10:00

Plats

Malmö, Minc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

17250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad