Menu

Marc Almond Chaos & Hits Tour 2022

Malmö

Moriska Paviljongen
måndag, 9 maj 2022 kl:19:00

INSTÄLLT!
Evenemanget är inställt
Mer information kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Synth-pop ikonen Marc Almond på Europaturné med sin ”Chaos & Hits Tour 2022” besöker Sverige i maj 2022 med spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Marc Almond bjuder på en resa smockat med hits och fan favoriter som tar oss från Soft Cell, Marc & the Mambas, till hans långa rad av soloplattor, inte minst från hans senaste album,"Chaos and a Dancing Star" från 2020. Marc Almond är en artist som har influerat generationer av musiker, en hyllad sångare som har sålt över 30 miljoner skivor under sin drygt 40-åriga karriär. I maj 2022 kommer han på sitt första Sverigebesök sedan 2009.

En samling namnkunniga musiker som kommer att medfölja på turnén:
Neal Whitmore på gitarr (tidigare medlem i Sigue Sigue Sputnik, under namnet Neal X), Tim Weller på trummor (spelat med bl.a Divine Comedy, Noel Gallagher), Martin Watkins, som spelat keyboards med Almond sedan 1993, Phil Polecat på bas (tidigare medlem rockabillybandet The Polecats och de två bakgrundssångarna, Louise Marshall och Bryan Chambers, som framträtt tillsammans med bl.a. Pink Floyd, Prince, Jools Holland och David Gilmour.

9 maj på Moriska Paviljongen i Malmö
10 maj på Slaktkyrkan i Stockholm
11 maj på Pustervik i Göteborg


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

måndag, 9 maj 2022 kl: 19:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad