Menu

En stilla jul med Anders Ekborg & musiker

Malmö

Palladium
måndag, 19 december 2016 kl:19:00

Ett måste till jul!

Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. “Det blir ingen riktig jul utan Anders Ekborgs Julkonsert” är en vanlig kommentar. Denna känslosamma och högkvalitativa konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och är i år nyproducerad.
En stilla jul är bedövande vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Det är ett uttryck som vill hylla det sanna i musiken och konsten.

Anders delar i år scen med den klassiske stjärngitarristen Bengt Magnusson, kompositören Stefan Nilsson på Piano/Keyboard samt Cellisten Kristin Malmborg. Missa inte att uppleva en av Sveriges största artister och konstnärer tillsammans med det bästa som finns av musiker!

Det mesta är redan sagt om en av Sveriges bästa sångare och scenkonstnärer. Anders Ekborgs höga nivå - både som sångare och skådespelare - har gjort att han hunnit med mer än de flesta vågat drömma om. Från Dramatenuppsättningar med bl.a. Ingmar Bergman, huvudroller på film och i TV, till stora musikalroller. Många förknippar Anders med hans oförglömliga rollgestaltningar i samarbete med Björn & Benny i Kristina från Duvemåla och i Chess. Anders har under våren 2016 gjort en kritikerhyllad Tevje i ”Spelman på taket” i Jönköping.

Datum / Tid

måndag, 19 december 2016 kl: 19:00

Plats

Malmö, Palladium

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

420kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad