Menu

JORN - Malmö

Malmö

Plan B
söndag, 26 maj 2024 kl:19:00

Åldersgräns 18 år - Barservering
JORN till Sverige för tre konserter!
Beskriven som en av vår tids största rocksångare, Jorns katalog börjar bli för lång för att inkluderas i korta pressmeddelanden, och hans innovativa och kreativa färdigheter har lett till att han sålt miljontals album och frekvent legat på försäljningslistor runt om i världen.
Jorns korståg fortsätter med sitt senaste album "Over The Horizon Radar" som släpptes 2022 - och det finns inga tecken på att han saktar ner ännu. Det här senaste studioalbumet visar den norska sångarens fantastiska sångprestationer, episka låtar och framtida rockklassiker.
Med på scenen är de unika, begåvade och erfarna musikerna; gitarristerna Tore Moren och Adrian SB, basisten Øyvind Strønen, trummisen Francesco Jovino och Alessandro Del Vecchio på keyboards.
En av de mest produktiva sångarna i den moderna heavyrock- och metal-eran, Jorns enorma sångtalang och låtskrivarförmåga har gett honom status som en av de sista sanna pionjärerna inom klassisk heavy rock och metal. Hans karaktäristiska röst är en av de finaste och mest kraftfulla du kommer att hitta, och genom åren har han samarbetat med några av de bästa musiker som finns.
Förutom att fokusera på sitt huvudband JORN har Jorn Lande frontat olika band, bland dem Ark, Beyond Twilight och Masterplan. Jorn har också varit en del av flera projekt, som Nostradamus The Rock Opera, Dracula - Swing Of Death, Allen/Lande-albumen (med Symphony X-vokalisten Russell Allen), Ayreon och många fler. Sedan 2008 har han ofta turnerat världen över med koncept metal-operan Avantasia. Du hittar också Jorn i online-spelbranschen, som "Karthus" i League Of Legends virtuella metalband Pentakill.
2024 har du tre chanser att uppleva JORN offline, live i Sverige - Det vill du inte missa!
Fredag 24 maj - Stockholm Fryshuset
Lördag 25 maj - Göteborg Surr Arena
Söndag 26 maj - Malmö Plan B

Datum / Tid

söndag, 26 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Malmö, Plan B

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad