Menu

ADVANCE PATROL + LILLEMAN (Support Malmö Allstars)

Malmö

Plan B
fredag, 26 april 2024 kl:20:00

ADVANCE PATROL + LILLEMAN & MALMÖ ALLSTARS (LIVE)
Välkommen till en historisk afton på Plan B i Malmö, där vi hyllar staden och dess episka hiphopscen! Fredagen den 26:e april är det dags för årets tyngsta och mest nostalgiska hiphopfest fylld av framträdande, dj’s, klubbar, merch och annat skoj. Vi har dessutom bjudit in Impala Streetwear som kommer öppna en popupshop med lite rare classics och exklusiv merch.
HUVUDAKT: ADVANCE PATROL
Malmö-baserade Advance Patrol, pionjärer på Malmö’s rapscen, hyllade för sin spetsiga lyrik och samhällskritiska toner, återvänder till scenen efter 15 års tystnad! Upplev deras unika sound och starka budskap som definierat en era.
FÖRBAND: LILLEMAN
Med hits som ’Tonårstankar’ och ’Vart tog pappa vägen’ tog Lilleman en hel generation med storm när han satte Malmö på rapkartan under tidigt 2000-tal. Det blir en nostalgitripp som heter duga detta.
MALMÖ ALLSTARS
JAQE, JULIE CHIKANE, LAZEE, RANKZ, MUDDY FATIQUE, JOS-F, PAP & EMBLEM, MARKE, DENNIS ALIC, GREYMANE, DJ BESH ONE & DJ DAM1! Det är några av våra vänner som kommer och gästar med en låt eller två.
KLUBBAR I HUSET: Deng Deng Hifi & Radio Marrakech!
Efter konserten övergår vi i en tung klubbkväll där Deng Deng Hifi och Radio Marrakech kommer hålla dansgolvet hett till 03:00!
???? DATUM: 26:e april, 2024
???? PLATS: Plan B, Malmö
? DÖRRAR ÖPPNAR: 20:00 | LIVE PÅ SCEN: 21:00 l STÄNGER 03:00
BILJETTER:
Biljetter köper ni på tickster.com! De kostar 295 kr + service och gäller till både konserterna och klubbarna. Just nu har vi kampanj på de första 50 biljetterna till earlybird pris. 250 kr styck! (OBS! 18+)
Välkommen till MALMÖ!

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Plan B

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad