Menu

RAW med bl. a. Kodjo Akolor och Petrina Solange

Malmö

Radisson Blu Malmö
lördag, 17 december 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord kommer till Malmö!
Efter 11 år av slutsålda shower i Stockholm och en jättesuccé med flertal utsålda shower första säsongen i Göteborg 2021 är det äntligen premiär för A very RAW Christmas i Malmö! Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup med Sveriges bästa komiker är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.
Efter mingel med glögg och pepparkakor så väntar ett traditionellt svenskt julbord och stans bästa standupshow med några av Sveriges absolut roligaste komiker. Kvällen fortsätter sedan med DJ fram till 01:00 en trappa ner.
PÅ SCEN
KODJO AKOLOR
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo har också varit ute på turné med standupföreställningen ”Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.
PETRINA SOLANGE
Stjärna både som ståuppare och som poddare. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge. 2020 utsågs hon för tredje året i rad till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan! Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende. Avslutade nyligen sin hyllade turné "Nu är jag här".
HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler. Hörs i podden Snutsnack!
THANOS FOTAS
Superaktuell i SVT:s humorsatsning Invandrare för svenskar är han en av Sveriges mest hypade komiker just nu. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.
TIDER
17:00 – 18:00 Glöggmingel
18:00 – 21:00 Julbord
21:00 – 23:00 A Very RAW Christmas Show
Kvällen fortsätter sedan med DJ fram till 01.00 en trappa ner!

Datum / Tid

lördag, 17 december 2022 kl: 17:00

Plats

Malmö, Radisson Blu Malmö

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad