Menu

A very RAW christmas med bl. a. Mårten Andersson

Malmö

Radisson Blu Malmö
fredag, 9 december 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord kommer till Malmö!
Efter 11 år av slutsålda shower i Stockholm och en jättesuccé med flertal utsålda shower första säsongen i Göteborg 2021 är det äntligen premiär för A very RAW Christmas i Malmö! Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup med Sveriges bästa komiker är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.
Efter mingel med glögg och pepparkakor så väntar ett traditionellt svenskt julbord och stans bästa standupshow med några av Sveriges absolut roligaste komiker. Kvällen fortsätter sedan med DJ fram till 01:00 en trappa ner.
PÅ SCEN:
MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönt komiker och en av Sveriges vassaste på improvisation med publik. Har underhållit i över 20 år och åren börjar sätta sina spår. Lyckligtvis till det bättre. Mårten har aldrig varit bättre än just nu. Högaktuell med nya soloshowen Mårten Cvetkovic våren 2023.
MESSIAH HALLBERG
Vinnare av priset ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan, välbekant röst i Vakna med NRJ och podcasten Freakshow, men dessutom fantastiskt rolig i Parlamentet och Finaste Familjen på TV4. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap”.
JULIA ROOS
Julia är juriststudent i Lund och började med standup sommaren 2018. Sedan dess har hon hunnit med en hel del, har setts på klubbar runtom i Sverige och är aktuell med showen ”Bäst på standup”.
JOHANNES FINNLAUGSSON
Malmökomikern som både skrivit några av de roligaste skämten ni hört i exempelvis Robins och Parlamentet och som även är mannen bakom den omtalade Palmemordspodden!
TIDER
17:00 – 18:00 Glöggmingel
18:00 – 21:00 Julbord
21:00 – 23:00 A Very RAW Christmas Show
Kvällen fortsätter sedan med DJ fram till 01.00 en trappa ner!

Datum / Tid

fredag, 9 december 2022 kl: 17:00

Plats

Malmö, Radisson Blu Malmö

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad