Menu

Knickedick 2022

Norrköping

Dynamo Kvarteret Hallarna
lördag, 20 augusti 2022 kl:18:00

KNICKEDICK 2022
NORRKÖPING LÖRDAG 20 AUGUSTI
FÖRSTA ARTISTSLÄPPET!
LINN KOCH-EMMERY ? VEIKKO ? OUT OF MIND
Äntligen efter två års pandemi är Knickedick tillbaka! Datumet är lördag 20 augusti under Augustifesten i Norrköping och spelplatsen är Dynamos innergård vid Hallarna. De första artisterna är klara och ytterligare en stor svensk popartist kommer att presenteras under sommaren.
Biljetter 450 kr (ink moms) + förköpsavgift. Köpta biljetter återköps ej. 18 år leg. DJ, mat och dryck från flera barer. Insläpp kl 18 på Dynamos innergård, ingång från Slottsgatan 133. Slutgiltigt schema med speltider för artisterna meddelas samma vecka.
LINN KOCH-EMMERY
Sedan debuten 2017 har Linn Koch-Emmery från Norrköping snabbt etablerat en självklar plats på den internationella indiescenen. Nu har hon släppt sitt debutalbum Being the girl, som är ett lysande exempel på hur modern indierock kan låta 2021.
”För mig har låtskrivande alltid handlat mer om känsla än finess. I min värld är den bästa låten en plats där man kan gråta och springa samtidigt, som balanserar på gränsen mellan eufori och ledsamhet. Det här albumet innehåller allt ifrån rättframma gitarrpop-låtar, personliga känslohål till rakt av dagboksanteckningar och mörk humor med ironi som ett slags försök till självdistans” – Linn Koch-Emmery
Linn är just nu ute på en Europaturne och besöker Polen, Tyskland, Österrike och Schweiz.

VEIKKO
Norrköpingsbandet Veikko är Alfon Keteli (sång/gitarr), Simon Ström (bas), Natanael Salomonsson (trummor) och Robin Petersson (gitarr) som nu har Malmös om bas. När pandemin fick många att lägga ner var det startskottet för Veikko. Alfon Keteli som är bandets låtskrivare och sångare fick plötsligt modet att fråga dem som annars inte hade tid och snart släppte de sin första EP. Musikaliskt plockar de friskt från det bästa ur pophistorien och skapar nya låtar på svenska som låter självklart moderna. Det senaste året har de varit in och ut på Tambourine Studios och kommer inom en snar framtid att släppa ett helt album. Framför allt är de redo att på riktigt börja spela live!

OUT OF MIND
Out of Mind som bildades när alla bandmedlemmarna gick på De Geergymnasiet består av fem personer med brinnande intresse för musik och låtskrivande. De fartfyllda och melodiösa låtarna faller in under genren indierock och blandas upp med ballader. Med mycket energi, inte bara medlemmarna emellan, smittar musiken av sig på stämningen runt omkring. Texterna andas hjärtesorg, självständighet, vänskap och att ta sig igenom tuffa perioder. Bandet har sedan starten 2018 släppt både en EP och ett antal singlar, och spelar just nu in ny musik.

Datum / Tid

lördag, 20 augusti 2022 kl: 18:00

Plats

Norrköping, Dynamo Kvarteret Hallarna

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad