Menu

Mer information

    

Rolf Wikström med band

Norrköping

Dynamo
onsdag, 12 oktober 2022 kl:19:30

Med en 50 årig karriär omfattande ett 30-tal album och närmare 7 000 konserter är Rolf Wikström Sveriges okrönte blueskung.
Som ende svensk och ende icke engelsksjungande artist överhuvudtaget är han med i Virgins Blues Encyclopedia. Han vilar dock inte på några lagrar utan går ständigt vidare.
Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han jämföras med de riktigt stora inom genren.
Han släppte albumet ”Ballader Och Bröl”, förra våren. Roffe tycker själv att av alla de album han släppt, är detta det album som mest liknar hans debut inspelad hösten 1974.
Plats: Dynamo, Ingång från Bråddgatan i hörnet av Kungsgatan.


Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

onsdag, 12 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad