Menu

Mer information

    

Iris Bergcrantz tolkar Olle Adolphson

Norrköping

Dynamo
onsdag, 5 oktober 2022 kl:19:30

Den skånska sångerskan och kompositören Iris Bergcrantz har uppträtt på scener som A-Trane i Berlin, Rochester International Jazz festival i New York State, London á capella festival och runt om i Europa. Hennes röst är känslofull, klangrik och nästan utomjordiskt vacker.
Tisdag 9 augusti kommer hon till allsången på Skansen.
Iris har släppt tre rosade album i eget namn. ”Young Dreams” blev nominerad till en Danish Music Awards för bästa vokaljazz-album 2020, samt utnämnt till Årets bästa vokaljazzalbum i både Lira Musikmagasin och i Los Angeles Jazz Bossa & Beyond.
På senaste albumet ”Trasighet och Fransar” tolkar hon Olle Adolphson med den äran.
Här har hon valt sina favoritkompositioner av Olle Adolphson, och albumet blir ett resultat av hennes personliga röst i storslagna arrangemang, i samband med Olle Adolphsons otroligt unika sångskatter.
Medverkande Iris Bergcrantz, sång, Anders Fjeldsted, bas, Calle Brickman, piano, Andreas Fryland, trummor samt Stråkkvartetten Migdal


Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

onsdag, 5 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad