Menu

Mer information

    

Knockout Greg & the Scandinavian Blue Flames

Norrköping

Dynamo
onsdag, 26 oktober 2022 kl:19:30

Greger ”Knock-out Greg” startade sin musikkarriär med den numera smått legendariska orkester K-O Greg & Blue Weather som turnerade hårt i närmare 20 år och släppte 7 album. 50 fyllda och med ett lastbilslass rutin i ryggen samlar han nu ihop några av Skandinaviens bästa musiker i blues/soul-genren. Vi kommer att få höra mycket blues men även en del oldschool soul.
I bandet återfinns som alltid Gregers yngre bror Marcus på trummor.
Basen hanteras av Lars Näsman känd bla som basist i Trickbag.
På keyboard och sax återfinns Torbjörn Eliasson. Tobbe spelade länge piano i Sven Zetterbergs band.
Lägg till Tomi Leino från Karkila i Finland och du har ett band man inte skojar bort. Tomi har gjort sig ett namn världen över vid det här laget som en av de absolut främsta bluesgitarrister du kan hitta.
Plats: Dynamo
Ingång från Bråddgatan i hörnet av Kungsgatan

Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

onsdag, 26 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

145kr - 290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad