Menu

KLUREDO - Lös en virtuell mordgåta i Norrköping

Norrköping

Strömparken
lördag, 15 oktober 2022 kl:10:00

VEM MÖRDADE IMMORTAL WOMAN?
Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium. Biljetten gäller för 1-6 personer och man väljer att göra det nu under denna helg eller valfri dag inom en månad.
Var uppmärksam på att biljettförsäljningen stänger FRE 14/10 kl.12.00, efter detta behöver du maila in till oss för att köpa biljett.
Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokemon Go.
Succén från förra året är tillbaka med ny mordgåta.
CASE - En Superhjältestory.
Denna berättelse tar plats i vår fiktiva stad Leetropolis som är hem för några superhjältar och superskurkar. Den största stjärnan har i många år varit den populära Immortal Woman som skyddat staden. Många har försökt få bort henne, men då hon är osårbar har ingen lyckats. När löpsedlarna visar att Immortal Woman hittats död så blir det en världsnyhet. Flera superskurkar har tagit på sig äran, men är någon av dem verkligen skyldig?
Vad är Kluredo?
En lugn promenadaktivitet utomhus. Ni använder appen "Kluredo" för att navigera och samarbetar för att lösa fallet. Leta efter virtuella vittnen och lös gåtor och utmaningar tillsammans.
Allt för att eliminera både misstänkta och mordvapen för att avslöja mördaren.
19 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Ni tävlar emot alla andra lag som deltar samtidigt i din stad dessa dagar. Mest poäng vinner!
Vi föreslår att ni klär ut er till superhjältar eller superskurkar för att se ut som äkta superagenter och komma in i rätt stämning.
(Att klä ut sig är inte obligatoriskt)
Starttiden är valfri mellan lördagen och en månad framåt så om ni inte kan denna helg går det fint att göra det en annan dag. Börja och sluta när ni vill. Räkna med att det tar drygt två timmar att lösa fallet.
När du köpt en biljett så kommer vidare instruktioner och vittneslista förmedlas dagen innan eventet via mail till er, så var noga med att registrera er aktuella mailadress till
Tickster. Hittar du inget mail dagen innan kolla skräpkorgen.
Kan ditt team av Superagenter lösa mordgåtan och knäcka fallet?
Så Superagenter, skynda er! Köp er biljett idag och missa inte chansen att få den roligaste dagen på hela året!

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 10:00

Plats

Norrköping, Strömparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad