Menu

KLUBB NIGHTLIFE

Norrköping

Arbis Bar & Salonger
lördag, 7 april 2018 kl:22:00

KLUBB NIGHTLIFE
Hiphop I RnB I Dancehall I Trap I Rap n such


DJs:
? SAFARI SOUND (DJ SHIRKHAN & DJ AUTOGRAPH)
? BINNIE SMALLS
? KALLE KOBRA
+ IT´S A CELEBRATION!
WU-TANG Hyllning i bistron.


Vi river tillsammans med KALLE KOBRA ihop en ny storsatsning på Urban musik i sina olika genrer. Vi presenterar några av Sveriges hetaste & bästa dj´s under NIGHTLIFEflaggan och förväntar oss inget mindre än den bästa hiphopklubben i Östergötland.
Öppningsdatumet presenterar vi Sveriges absolta elit på dancehall & urban musik.


SAFARI SOUND är ett av sveriges största & absolut bästa sounds sen starten 2003. de har levererat några av sveriges kändaste mixar & varit regulars på Sveriges radio med deras egna show på P3 sen 2011 och var under lång tid skandinaviens största radioshow för dancehall & reggae. De har haft egna klubbar i både Malmö & Stockholm samt giggat i hela Skandinavien på alla klubbar & festivaler värda namnet i den urbana sfären. De har också hunnit med att turnera i stora delar av Europa, japan, Gambia, Mellanöstern, Usa & på Jamaica.
De levererar en perfekt blandning av dancehall & hiphop som får tak att lyfta & höfter att gå ur led.
Deras senaste tillskot DJ AUTOGRAPH kommer via New York från Kingston Jamaica & har gjort sig ett stort namn internationellt innan han blev medlem i SAFARI SOUND.
Det kommer bli ett superfett på alla sätt.
safari-soundcom/
www.facebookcom/SafariSound/
www.instagram.com/safarisound/


BINNIE SMALLS
Är en av Sveriges hetaste DJ / Producer / Remixologist som på relativt kort tid gjort sig ett stort namn i Sverige & Internationellt. Med en hel drös av spelningar i ryggen & välta dansgolv är hon nu en rutinerad DJ på den Urbana scenen i hela Sverige. Hon har också hunnit släppa ett stort antal grymma remixar för några av jordens största artister inom dancehall & urban musik. Vad sägs om artister som Drake, Vybz Kartel, Million Stylez, Ward 21, Sean Paul, Assassin med flera. Hon har också producerat första släppet på Safari Records med Red Fox. Detta är första gången hon spelar i Norrköping och det kommer bli fire!!
soundcloudcom/binniesmalls
spotifi/2rRsja2
www.facebook.com/binniedasmalls


KALLE KOBRA är dj/klubbarrangör/nörd som spelat skivor & arrangerat klubbar sen 90-talet. Det började med Hip-Hop av den gamla skolan och har utvecklats genom


???????????


NIGHTLIFE
Lör 7 APRIL
22.00-03.00
22-03 x 18 år x ARBIS BAR & SALONGER
Förköp 100:- / Entrén 120:-

Datum / Tid

lördag, 7 april 2018 kl: 22:00

Plats

Norrköping, Arbis Bar & Salonger

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad