kl: 21:00

Kite

Arbis Bar & SalongerDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Arbis Bar & Salonger presenterar:
Kite - 17 maj


Kite består av Nicklas Stenemo och Christian Berg och har sedan debuten 2008 kallats Sveriges bäst bevarade pophemlighet. Senaste och sjätte EP:n med logiska titeln ”VI” släpptes 2015 och fick ett fantastiskt fint mottagande av kritiker och av publiken under den utsålda vårturnén. 2017 kom singeln Demons & Shame som även den mottogs av strålande kritik. I vår gör Kite tre utsålda spelningar på Slaktkyrkan i Stockholm – ett tydligt kvitto på vad det här bandet betyder sina många fans.


Kite har alltid gått sin egen väg och arbetat efter sina egna koncept och idéer, att endast släppa EPs och inte det klassiska singel/album-formatet är ett exempel ett annat är att de tackar nej till saker som andra band bara skulle kunna drömma om för att nå framgång. Live så öppnar Kite upp till deras värld och konsertrecensionerna har minst sagt varit strålande – Dagens Nyheter har till och med gått så långt att kalla dem ”det bästa man kan uppleva live” och gett högsta betyg.


Dörrarna öppnar: 20.00
På scen: 21.00
18+

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-17 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping, Bredgatan 54


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook