kl: 20:30

Bob Hansson | Arbis

ArbisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brink & Berger presenterar stolt Bob Hansson - Kan Vi Inte Vara Snälla Nu För Sen Dör Vi Faktiskt


Bob Hansson är en av Sveriges mest älskade poeter, och nu turnerar han med sin helt egna inspirational-stand-up-föreställning om lattevispar och konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt


Spelplats: Arbis
Datum: 24 maj 2019
Biljettpris ordinarie: 320 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Med avstamp i nya boken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv besvarar han eventuellt några av livets stora frågor.
Till exempel: Varför skrattar ett barn ungefär 400 gånger om dagen men en vuxen bara 15? Varför är en av de vanligaste lögnerna ”jag mår bra”, och utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? Varför är lattevispar farliga? Varför pratade Darwin så mycket om kärlek? Varför håller Bob Hansson in magen när han uppträder? Varför är vi så skickliga i konsten att såga oss själva? Varför agerar vi ibland som om det vore förbjudet att vara människa? Och varför heter så många tandläkare Dennis?


En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det, men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen.
Med sin energi, visdom och rikliga komik är Bob Hansson en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-24 20:30


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping, Bredgatan 54


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook