Menu

Bob Hund | Arbis

Norrköping

Arbis
fredag, 18 oktober 2019 kl:21:00

Brink & Berger presenterar stolt Bob Hund den 18 oktober 2019 på Arbis i Norrköping.


Spelplats: Arbis
Datum: 18 oktober 2019
Biljettpris ordinarie: 320 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


”Livet börjar med ett skrik/vår kärlek helt unik” - Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli, Bob Hund (2019)


Bob Hund är ett band sprudlande av kreativitet och vilja att utmana sig själva. Att hitta på olika experiment och konstprojekt har det senaste året blivit snarare norm än undantag för gruppen.


Men Bob Hund är främst ett band som kan skriva helt unik musik. Sex individer som inte passar in men som passar ihop och som tillsammans kan skapa magi. Låtar som när de är som bäst är genuint berörande och med sitt säregna anslag resonerar i något djupt allmänmänskligt. ”Vi är så lyckliga” är en sådan låt.


Första singeln från Bob Hunds nya album ”0-100” är ett perfekt exempel på bandets förmåga att skapa en egen värld där verkligheten speglas i all sin vackra skevhet. En sorgsen låt där hoppen finns runt hörnet eller en hoppfull låt med sorgen som grundklang. Eller båda två samtidigt.


Thomas Öberg har som få andra en förmåga att vända ord, leka med uttryck och skapa sina egna. Han lyckas beskriva en tragisk, ganska trasig värld på ett närmast lekfullt sätt. En fantasirikedom som går igenom i musikens oväntade vändningar, melodier som sällan tar den givna vägen med alltid känns självklara.


”Immun mot magi kan du aldrig någonsin bli” Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli, Bob Hund (2019)


”Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli” är den första singeln från Bob Hunds nionde studioalbum ”0-100” (Adrian Recordings) som släpps 10 maj 2019. Amanda Werne (Slowgold) och Sara & Samantha körar på låten, de sista nämnda spelar också stråkar.

Datum / Tid

fredag, 18 oktober 2019 kl: 21:00

Plats

Norrköping, Arbis

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad