Year Of The Goat + The Dead Voice

ArbisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

YEAR OF THE GOAT RELEASEFEST
Support: The Dead Voice


Year of the Goat släpper sitt tredje album den 6/9 och bygger vidare på sin antites till Miltons "Paradise Lost" från debutalbumet "Angels' Necropolis".
När det tillsynes goda visar sin sanna sida, när världsordningen vänts, när nord blir syd och öst blir väst, då framgår det med oklanderlig tydlighet var ondskan residerar. Bakom fromma leenden och lager av självbedrägeri döljer sig årtusenden av högmod, lust, girighet, avund, frosseri, vrede och lättja. Sonen vandrar efter faderns våldsamma hädanfärd den oundvikliga vägen för att möta sitt öde, sin tron av is i den, av Dante beskrivna, nionde cirkel. "Synlig från bröstets mitt och uppåt stod där i isen kejsaren i kvalens rike".


The Dead Voice är en musikalisk kult som framför en auditiv och visuell pjäs skapad att frammana galenskap och öppna en portal till Karkossa. De lyfter på verklighetens draperi för att visa vår sanne Herre, Hastur. Du vet det inte, men du är redan i Karkossa. Genom att överleva ett av The Dead Voice framföranden av Pjäsen kommer verkligheten inte längre förleda dig. Har du sett det gula tecknet?


Fredag 6/9


Dörrar: 19:00 (Live på scen från 20:00)


Förköp 225 SEK


Arbis, Norrköping11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-06 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: