Menu

Year Of The Goat + The Dead Voice

Norrköping

Arbis
fredag, 6 september 2019 kl:19:00

YEAR OF THE GOAT RELEASEFEST
Support: The Dead Voice


Year of the Goat släpper sitt tredje album den 6/9 och bygger vidare på sin antites till Miltons "Paradise Lost" från debutalbumet "Angels' Necropolis".
När det tillsynes goda visar sin sanna sida, när världsordningen vänts, när nord blir syd och öst blir väst, då framgår det med oklanderlig tydlighet var ondskan residerar. Bakom fromma leenden och lager av självbedrägeri döljer sig årtusenden av högmod, lust, girighet, avund, frosseri, vrede och lättja. Sonen vandrar efter faderns våldsamma hädanfärd den oundvikliga vägen för att möta sitt öde, sin tron av is i den, av Dante beskrivna, nionde cirkel. "Synlig från bröstets mitt och uppåt stod där i isen kejsaren i kvalens rike".


The Dead Voice är en musikalisk kult som framför en auditiv och visuell pjäs skapad att frammana galenskap och öppna en portal till Karkossa. De lyfter på verklighetens draperi för att visa vår sanne Herre, Hastur. Du vet det inte, men du är redan i Karkossa. Genom att överleva ett av The Dead Voice framföranden av Pjäsen kommer verkligheten inte längre förleda dig. Har du sett det gula tecknet?


Fredag 6/9


Dörrar: 19:00 (Live på scen från 20:00)


Förköp 225 SEK


Arbis, Norrköping

Datum / Tid

fredag, 6 september 2019 kl: 19:00

Plats

Norrköping, Arbis

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad