Menu

Smith & Thell | Arbis

Norrköping

Arbis
lördag, 7 mars 2020 kl:21:00

Smith&Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Den 7:e mars kommer dom till Norrköping och Arbis.


Spelplats: Arbis
Datum: 7 mars
Tid: Kl. 21:00
Pris: 365 kr + serviceavgift
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Brink & Berger


2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith&Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpper de ny musik och åker tillsammans med sitt band ut på konserthusturné i mars!


Mitt i publikhavet på Helsingborgsklubben Tivoli står en rufsig tonåring med trumstockarna i bakfickan. På scenen sjunger Maria Jane Smith så att hjärtat går sönder inuti och Victor Thell känner det i hela kroppen: Han måste få träffa tjejen med gluggen mellan framtänderna.


”Hej. Jag är trummis. Vill du starta ett band? ”. Så står det u Myspace-meddelandet som Victor skickade 2010 till Maria. Tio år senare spelar duon Smith&Thell för utsålda hus i Stockholm, San Fransisco och New York.


Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste åren största svenska låtar. I mars 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar och nyfiken at möta publiken.

Datum / Tid

lördag, 7 mars 2020 kl: 21:00

Plats

Norrköping, Arbis

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad