Johnossi | Arbis

ArbisDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

OBS, nytt datum. Spelningen flyttas till den 6 november. Köpta biljetter gäller.


Tidigare i veckan berättade Johnossi att de på grund av det uppkomna krisläget med coronaviruset flyttar sin Europaturné till hösten.
Nu går arrangörer och bandet ut med att även den Svenska och Norska turnéplanen ändras. Detta på grund av den extrema situationen och regeringens nya bestämmelser.
Biljetter till respektive konsert gäller för de nya datumen.


---


Johnossi är tillbaka - med turné och ny musik. Den 6 november oktober kommer dom till Arbis, Norrköping.


Spelplats: Arbis
Datum: 6 november
Tid: Kl. 21:00
Pris: 360 kr + serviceavgift
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Brink & Berger, CandyRock


Det har gått nästan tre år sedan hyllade ”Blood Jungle”. 2020 återvänder Grammis och P3 Guld-vinnarna Johnossi med ett nytt album. Soundet är råare nu när duon rör sig framåt igen. Den 15 november släpps första smakprovet, singeln ”Longer The Wait, Harder The Fall”. Förutom ny musik blir det en rejäl vårturné med 23 stopp i Europa och Skandinavien.


Sångaren/gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar ”Ossi” Bonde bildade Johnossi i Stockholm 2004. Efter bara tre livespelningar fick de sitt första skivkontrakt och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2006. Duon har hittills släppt fem album och bland annat tagit emot en Grammis för ”Bästa grupp”, Grammisnominerats hela sju gånger och fått P3 Gulds ”Bästa grupp” och ”Bästa rock”.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-06 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: