Menu

Moneybrother | Arbis LiveNorrköping

, Arbis
fredag, 28 maj 2021 kl: 20:30

Vi är oerhört glada över att presentera Moneybrother till Arbis Live! Tillsammans med konserten serverar vi vår nya meny, en mellanrättsmeny med inspiration tagen från skog, hav och mark. Under höst och vinter kommer ni få möjlighet att komma och äta vår fina mat och få uppleva en massa underbar musik!


- Dörrar öppnas 20:00
- Moneybrother går på scenen 21:30
- Biljettpris 800 SEK (+service)
- Biljett och mat säljs tillsammans.


Det här är en sittande konsert med 18-års åldersgräns. Konserten följer självklart alla covid 19-restriktioner och vi har därför ett begränsat antal sittplatser.


Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.


Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.

Datum / Tid


2021-05-28 20:30

Plats

Arbis
Norrköping, Bredgatan 54

Typ

Övrigt

Kostnad

500

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad