Menu

Sweet Comedy Club Norrköping Pres. Karsten Torebjer + Support!

Norrköping

Bankiren, Elite Grand Hotel
torsdag, 21 oktober 2021 kl:16:30

Äntligen är sweet comedy club tillbaka efter 1,5 års tystnad.
Vi är otroligt pepp på att få välkomna er till vår standup klubb igen!

I Oktober gästas vi av ingen mindre än KARSTEN TOREBJER! Sist blev det slutsålt fort, så var snabba!

Karsten Torebjer- Psychic medium slog igenom i SVT Morgonsoffan 2008 och har sedan dess blivit kultförklarad. Han fick sedan en egen serie på SVT Play, sålt Guldskiva och haft fler hyllade och slutsålda liveshower Sverige runt. Nu kommer han även att kunna streamas på Netflix!
Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans.

Karsten Torebjer spelas av Patrik Larsson som är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.”



Viktig information: Vi följer folkhälsomyndighetens regler för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med anledning av pågående pandemi. Vi vill att alla ska få en så bra och trygg upplevelse som möjligt hos oss och kommer att jobba hårt för att ge er alla en fin upplevelse! På plats kommer vi ha handsprit vid ingång, toaletter och ingången till lokalen.
Sökord: karsten torebjer, karsten, psychic medium, medium, norrköping, standup, comedy, elite grand hotel, bankiren, elite, grand, hotel, IFK, bishop arms

Datum / Tid

torsdag, 21 oktober 2021 kl: 16:30

Plats

Norrköping, Bankiren, Elite Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad