Menu

WE LOVE 2000 - Günther, Basic Element & Da Buzz

Norrköping

Borgen Norrköping
lördag, 27 oktober 2018 kl:22:00

WE LOVE 2000 - NORRKÖPING


DEN 27 OKTOBER BLIR DET MEGADISCO PÅ BORGEN I NORRKÖPING!


LIVE PÅ SCEN: GÜNTHER & THE SUNSHINE GIRLS, BASIC ELEMENT & DA BUZZ


Lördagen den 27:e oktober klockan 22:00 slår vi upp dörrarna för till Borgen för en fest som heter duga. Ta fram ditt glitter och dina regnbågsfärgade kläder, släng på dig dina Buffalo skor eller kom barfota. Gör vad du vill sålänge du kommer och dansar tills du inte orkar stå upp längre. Vi har bjudit in några av 2000-talets bästa och mest folkkära artister i sin genre och shit vilket Disco det kommer att bli. Hus-DJ för kvällen är ingen mindre än den mytomspunne disco och 90-talskungen Joakim Jarny!


GÜNTHER & THE SUNSHINEGIRLS


Med sina megahits ‘Ding Dong Song’ och ‘Teeny Weeny’ tog han i mitten av 2000-talet hela världen med storm. Med sin perfekta mustache, putande läppar och sin finska hockeyfrilla får han fjärilarna i magen att gå loss hos såväl kvinnor som män. Eurodisco Kungen är tillbaka. Han har vunnit stora utmärkelser som MTV Mega Dance Award. Gunther är tillbaka, nu ännu coolare & sexigare.


“Günther can tyrn a lesbian straight, and a straight guy, gay”
Quote from fan


Gunther - Ding Dong Song
www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI


DA BUZZ


Den svenska popgruppen slog igenom år 2000 med dunder och brak och har idag otaliga hits i bageget. Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjunit med till “Do you want me”, “Alive” och “Dangerous”. I slutet av 2015 spelade bandet in en ny EP i USA som i vintras klättrade upp på plats 5 på Billboard Club Dance. Därefter följde en turne i USA och sedan dess har de mer eller mindre varit fullbokade i Skandinavien.


Da Buzz - Alive
www.youtube.com/watch?v=jf7QeApRf1I


BASIC ELEMENT


Var börjar man? Bandet har varit aktiva i över 23 år och med sina 25 hits och 6 albyum i ryggen räknas idag Basic Element som en av de största Dance-akterna i Europa, Japan & Ryssland. De har varit förband åt artister som Michael Jackson, headlinat på Tokyo Dome och spelat inför 350000 personer i Ryssland. Med hits som ‘Promise man’ och ‘Touch You Right Now’ kommer bandet leverera en show utöver det vanliga och en garanti om träningsvärk i ben och rumpa.


Basic Element - Touch You Right Now
youtu.be/e_0Q-0gtegI


KÖP DINA BILJETTER PÅ FÖRKÖP:
Ditt förköp till årets MEGADISCO löser du på tickster.comeller direkt via länken: xoxoxox


? 27 oktober, Borgen i Norrköping
? Öppettider: 22:00 - 03:00
? 18 år
? Förköp: 200 kr, serviceavgift tillkommer
? Dörren i mån av plats: 280 kr

Datum / Tid

lördag, 27 oktober 2018 kl: 22:00

Plats

Norrköping, Borgen Norrköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad