kl: 12:00

Bråvalla Festival 2017

Bråvalla Flygfält


BILJETTER / MER INFORMATION


Presenteras av FKP Scorpio:

Festivalen äger rum på Bråvalla Flygfält i utkanten av Norrköping och ligger på gångavstånd från spårvagnens slutstation. Bråvalla Festival arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer av livemusik, FKP Scorpio.

För mer info besök: www.bravallafestival.se

Åldersgränser: 13 år fyllda gäller för festivalområdet. 16 år fyllda rekommenderas för campingarna.

Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i festivalprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-06-29 12:00


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping,


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

1495 - 2495


Kort länk hit:Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Så Är Dom Igång, Måns Möller & Co - 620 Mil På 29 Dagar För Att Slå Världsrekord !
PRESS
21 maj
kl: 08:40

Så Är Dom Igång, Måns Möller & Co - 620 Mil På 29 Dagar För Att Slå Världsrekord !

Så är dom igång, Måns Möller & co - 620 mil på 29 dagar för att slå Världsrekord !

Följ Måns Möller live här https://share.garmin.com/MansMoller

Så var dagen inne och vi vill börja med att tacka alla som bidrar och sponsrar oss.
Det är för Kevin och alla barn med NPF som vi gör det här för, de här som ger oss glädje och styrkan att göra det här världsrekordförsöket.

Hej Måns Möller.

Jag brukar samla och panta flaskor och sätta in pengar till hjärnfonden men tänker de får pengar från så mycket annat som postkodlotteriet. Denna gång blev där 432 kr som jag satt in idag med hjälp av min mamma, till ert Faster x Europe. De är inte mycket men det jag kan bidra med, studerar ju men tar studenten om en månad den 15 juni (YES!! Jag klarade de)

Jag har förresten haft idrott nu i gymnasiet och är sjukt, sjukt stolt över det. Trodde aldrig det skulle fungera. Jag hade knappt det i grundskolan inga betyg i de heller.

Vi boxas, har tex styrkelyftning och parkour. Vi får veta vad som ska hända veckan innan o de är viktig för mig så jag vet va som ska hända. Så de ni gör är väldigt viktigt ... Klicka för att läsa mer

Bild på Boris René På Sommarturné Och
PRESS
23 maj
kl: 08:50

Boris René På Sommarturné Och "möjligheter Tour" I Höst

Sommaren 2017 tar Boris René med sig Mello-hiten "Her Kiss" ut på vägarna när han åker på turné med start i Malmö den 25 maj. Till hösten väntar "Möjligheter Tour" med uppmärksammade Aron Anderson, en inspirerande föreställning om att skapa målbilder och hitta sin inre drivkraft.


Från Örebro, Sverige kommer stjärnskottet Boris René. En 26-årig sångare, ursprungligen från Kongo Kinshasa, vars röst kännetecknas av äkta känsla och en unik soulinspirerade ton. Under våren 2017 tävlade Boris René i Melodifestivalen med låten "Her Kiss" där han tog sig vidare till final i Friends Arena.

Med fängslande soul/pop-baserad musik vill Boris dela med sig av sina erfarenheter, men framförallt dela en härlig stund med sin publik. Glädje och sväng är även något som kännetecknar Boris, så detta är absolut något man kan förvänta sig när man ser honom live.

"Så länge man har roligt, så löser det mesta sig" - Boris René

I höst står Boris René för musiken i den inspirerande "Möjligheter Tour" med Aron Anderson. Under föreställningen lär Aron publiken att skapa målbilder och hitta sin inre motivation/drivkraft. Men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol och ... Klicka för att läsa mer

Bild på Konsthuset - Ett Produktionshus För Konst I Farsta
PRESS
17 maj
kl: 11:50

Konsthuset - Ett Produktionshus För Konst I Farsta

... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter