kl: 12:00

Bråvalla Festival 2017

Bråvalla Flygfält


BILJETTER / MER INFORMATION


Presenteras av FKP Scorpio: 

Festivalen äger rum på Bråvalla Flygfält i utkanten av Norrköping och ligger på gångavstånd från spårvagnens slutstation. Bråvalla Festival arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer av livemusik, FKP Scorpio.

För mer info besök: www.bravallafestival.se

Lokal: Bråvalla Festival

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-06-28 12:00


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping, Finspångsvägen


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

1890 - 2890


Kort länk hit:Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Mass Diversity Öppnar För Conny Bloom - Sthlm Rockstars På Pure Nightclub
PRESS
17 maj
kl: 19:30

Mass Diversity Öppnar För Conny Bloom - Sthlm Rockstars På Pure Nightclub

Mass Diversity är det unga bandet från Gävle som redan fick mycket uppmärksamhet vid sin första livespelning på galan The Show Must go on på Gasklockorna i Gävle påskhelgen 2016. Det är något unikt över detta band, en del säger att de t.o.m. har skapat en egen subgenre. En blandning av John Mayer och Red Hot Chilli Peppers är en enkel beskrivning. Olika personligheter och olika musikstilar blandas friskt i Mass Diversity och resultatet är riktigt bra. 

Mass Diversity öppnar för CONNY BLOOM på STHLM Rockstars Fredag 26 Maj! Kl 21:00 på scen. 

Evenemangslänk till FB

Biljettlänk till förköp via Eventim
Biljetter säljs även vid dörren men möjlighet till förköp finns. 

Mass Diversity på Spotify - Kolla in nya EP:n... Klicka för att läsa mer

Bild på Malena Ernman & Lasse Berghagen - Julen Är Nära, På Turné Med Start I November
PRESS
17 maj
kl: 10:50

Malena Ernman & Lasse Berghagen - Julen Är Nära, På Turné Med Start I November

För åttonde året i rad beger sig Malena Ernman ut på sin publik- och kritikerrosade klassiska julturné. Årets gästartist är Lasse Berghagen och konserten heter "Julen är nära". Enligt tradition bjuds det på en personlig julkonsert där de blandar klassiska julfavoriter med folkmusik, jazz och opera. Turnén besöker femton städer med premiär i Helsingborg den 28 november och avslutas i Kalmar den 20 december. Biljetterna släpps 19 maj.

Två av våra mest folkkära artister beger sig ut på gemensam julturné med start i slutet av november. I en personlig julkonsert bjuder Malena Ernman och Lasse Berghagen, tillsammans med Mats Bergström, Janne Bengtson och Svenska Stråkensemblen, på en personlig och stämningsfull helkväll där klassiska julfavoriter blandas med folkmusik, jazz och opera. "En julkonsert i världsklass", "Det blir inte bättre" och "Makalöst" är tre exempel ur den eniga hyllningskören i svensk press tidigare år.

Årets turné, den åttonde i ordningen, har premiär den 28 november på Helsingborgs Konserthus och besöker därefter Halmstad, Växjö, Örebro, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Göteborg, Linköping, Västerås, Sundsvall, Falun, Gävle, Jönköping och Kalmar.

I år är Lasse Berghagen tillbaka som gästartist, han medverkade även 2015.

- Vi klarar oss inte utan varandra!! Skämt åsido, förra året gjorde jag arenor och ishallar och det var fantastiskt kul med så stor publik. Men jag längtade tillbaka till ... Klicka för att läsa mer

Bild på Petter Gör Öppna Föreläsningar På Rival 14-15 September - #kulpåvägen
PRESS
22 maj
kl: 10:00

Petter Gör Öppna Föreläsningar På Rival 14-15 September - #kulpåvägen

Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Nu bjuder han för första gången in allmänheten att under två kvällar i september, uppleva den nya föreläsningen #kulpåvägen på Rival i Stockholm. Biljetterna släpps 24 maj.Under våren har Petter genomfört fyra utsålda konserter på Vasateatern, Göta Lejon och China Teatern där han framfört sin senaste skiva "Skeppsholmen" från början till slut. Vid dessa spelningar fick man se och höra mer om Petters liv som artist och entreprenör, men även en inblick utanför artistlivet.

Nu har Petter satt ihop föreläsningen #kulpåvägen som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Samt hur hans kreativa entreprenörskap dessutom öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.

- I början trodde jag aldrig att någon ens skulle vara intresserad eller vilja höra vad jag har att säga. Men genom åren har alltid fått sån fin feedback och jag tycker faktiskt det är riktigt kul att tala inför folk, något jag avskydde som liten. Jag är såklart nervös inför att hålla två öppna förelä... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter