Menu

Svenska legender - Körberg och Wadenius

Norrköping

De Geerhallen
måndag, 12 november 2018 kl:19:00

Obs! Konserten är flyttad från den 20/5 till den 12/11 p.g.a familjeomständigheter. Biljett till den 20/5 gäller på konserten den 12/11.

Två legender på en scen. En magisk kväll i Norrköping.

Tommy Körberg och Jojje Wadenius har känt varandra i 50 år och har haft flera musikaliska möten tillsammans. Samarbetet började i ”Made in Sweden” och var startskottet på en livslång vänskap med musiken som ett starkt band mellan dessa legender.

Tommy Körberg har genom sin karriär samarbetat med bl.a. Benny Andersson och Björn Ulvaeus där han spelade i deras succémusikal ”Chess”. Tommy har vunnit Melodifestivalen, sjungit Bo Nilsson och Jacques Brel, etc. Tommy har även spelat in massor med album och sjungit tillsammans med hela Sveriges artistelit.

Jojje Wadenius har under sin karriär samarbetet med bl.a. Cornelis Vressvijk, Pugh Rogefeldt, Helen Sjöholm, Simon and Garfunkel, Blood sweet and tears, Kent och många många fler. Jojje har även varit med i husbandet ”Saturday night live band”.

Under en kväll kommer ni få lyssna och njuta av låtar från hela deras karriär tillsammans med band, stråkkvarett och blåssektion.

Varmt välkomna till en kväll med musiken i fokus!

Längd: Ca 1,5 h (utan paus)

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.

Datum / Tid

måndag, 12 november 2018 kl: 19:00

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad