Menu

Matildas Jul!

Norrköping

De Geerhallen
söndag, 16 december 2018 kl:14:00

Matilda Grün bjuder på en sprakande, svängande och stämningsfull julkonsert med en musikalitet som får de flesta att tappa andan. I år har hon ingen mindre än David Lindgren som sin särskilda gästartist. De kompas av band, kör och en förnämlig stråkorkester. Med andra ord allt som behövs för att skapa en julkonsert som har det där lilla extra.

Matilda startade sin karriär som musikalstjärna i Tyskland och Österrike. Sedan flytten tillbaka till Sverige har hon tillsammans med kusinen Peter Johansson uppträtt på mer än 200 egenproducerade konserter varav ett hundratal Julkonserter. Det gör Matilda till en av Sveriges mest etablerade julartister och många tycker att hon gör flera av julklassikerna allra bäst! Matilda har en mångfald i sitt musicerande som få är förunnat vilket hon senast visade upp i turnén ”Peter, Bruno & Matilda – unplugged” där hon förutom att briljera med sin fantastiska röst även visade att hon behärskar många instrument.

David Lindgren gjorde stor succé 2012 i melodifestivalen med låten ”Shout It Out” och sedan dess har karriären ramlat på i rasande fart. Medverkan i mängder av TV program, huvudroller i musikaler, ytterligare medverkan i melodifestivalen och de två sista åren också programledare i samma program. 2017 tillsammans med Clara Henry och Hasse Kvinnaböske och nu senast axlade han rollen helt ensam. Med bravur dessutom!

Matilda och David bjuder på en sprakande och härlig julkonsert med alltifrån klassiska jullåtar till svängigt, rockigt och inte minst stämningsfullt. Allt i en blandning med humor och glimt i ögat, musikalitet och proffsig ensemble. Precis som en julkonsert ska vara med andra ord!

Längd: Ca 2,5h inkl. paus

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid

söndag, 16 december 2018 kl: 14:00

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad