Menu

Peter Jöback

Norrköping

De Geerhallen
söndag, 19 maj 2019 kl:18:00

26 oktober släpptes Peter Jöbacks nya album ”Humanology”. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum - och det var efterlängtat! ”Humanology” gick rakt in på albumlistans 1a plats fysisk försäljning, 6a totalt.

I december avslutade Peter sin hyllade popteaterföreställning ”Med hjärtat som insats” på Cirkus och kort därefter sålde han ut två exklusiva konserter på Storan i Göteborg på mindre än några timmar. I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter när han framför nya låtar och tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst – LIVE! Turnén besöker stora delar av Sverige men också Oslo och Helsingfors. Med sig på scenen flankeras Peter av ett stort band under ledning av Kristofer Nergårdh.

”Ser så fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material!! Det var alltför längesen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu!”, säger Peter Jöback.

”Humanology” är en storslagen popskiva av internationellt snitt, där Jöback arbetat tillsammans med låtskrivarna Tobias Fröberg och Kathryn Williams samt LA-baserade producenten Tobias Karlsson. Resultatet är en fullmatad samling låtar med stark personlig koppling – ackompanjerade av storslagna blås- och stråkarrangemang.

Längd: Ca 1,5h (ej paus)

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid

söndag, 19 maj 2019 kl: 18:00

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

635kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad