Menu

Weeping Willows

Norrköping

De Geerhallen
lördag, 9 november 2019 kl:19:30

Hyllningarna av Weeping Willows senaste album ”After Us” regnade som spön i backen då albumet släpptes den 22 mars. Albumet gick dessutom rakt in på 1:a platsen på Sverigetopplistan. Succé!

Aftonbladet skrev ”Ett konceptalbum om hur vi förstör vår egen planet är ingen lätt uppgift. Men någon måste göra det. Och Weeping Willows ror uppgiften i land med den äran.” och delade ut 4 plus.GP sparade heller inte på superlativen i anslutning till betyget 4 ”Weeping Willows tar sig an klimatkrisen och hela planetens framtid i sitt kanske vackraste album någonsin”.

I april gjorde Weeping Willows två exklusiva spelningar inför utsålda konserthus i Göteborg och Stockholm. I första delen av konserten framfördes nya skivan från början till slut och i den andra delen bjöds det på ”gamla godingar” för att citera Magnus Carlson.

Aftonbladet skrev ”När Weeping Willows spelar sitt nya album om klimatkrisen i sin helhet är det överväldigande från början till slut” och delade ut 4 plus. GAFFA följde upp med 5 stjärnor och orden ”Lyssnaren blir inte bara underhållen utan också undervisad, vilket är både upplysande och inspirerande.”

Nu är det klart att den hyllade konceptkonserten åker på turné i höst och den 9 november kommer de till Norrköping och De Geerhallen.

Längd: Showen är ca 2h inkl. paus.

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid

lördag, 9 november 2019 kl: 19:30

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad