Menu

Snövit The Musical - Ett Sagolikt Musikaläventyr För Hela Familjen

Norrköping

De Geerhallen
lördag, 11 september 2021 kl:12:00

Behåll era biljetter, de gäller på det nya datumet.
Observera dock att det är ny lokal, Flygeln, som innebär att vi kommer att tillämpa fri sittning med den enda restriktionen att de som köpt kategori 1-biljetter kommer få sitta långt fram och de med kategori 2-biljetter kommer få sitta i mitten av lokalen och bakåt.
Inga återköp görs, vid frågor kontakta arrangören på info@drosenorberg.se

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.

Snövit i ny tappning
Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.

Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen
För dem som gladdes åt Baloo och hans björndöttrar i Djungelboken The Musical blir det ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av någon. En riktig hjältinna på scenen!
I rollen som Prins ser vi Bragi Bergsson från Idol. Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar dubbelrollen som den elaka och intrigerande drottningen och häxan som gör allt för att stoppa Snövit. Musikalartisten Patrik Martinsson axlar rollen som drottningens förfinade och fege Härold som gör allt för att klättra uppåt. Ett annat känt ansikte från Dröse & Norbergs produktioner är skådespelaren och musikalartisten Andreas Andersson som spelar Snövits far och tillika Kung över Landet samt den omåttligt populäre Bill Sundberg (Baloo i Djungelboken) som spelar en av dvärgarna. På scenen möts publiken också av en stor talangfull ensemble

I rollerna: Bragi Bergsson, Anna Norberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson
Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Producent:Anna Norberg

Längd: Showen är ca 2h 40 min. inkl. paus.

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid

lördag, 11 september 2021 kl: 12:00

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

375kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad