Menu

Tomas Ledin & Höga kusten kapellet

Norrköping

De Geerhallen
lördag, 15 mars 2014 kl:18:00

Det tog 8 år av skrivande och på fredag släpper Tomas Ledin sitt nya album ”Höga Kusten” och i februari nästa år startar en rikstäckande turne med samma namn. Turnepremiären blir naturligtvis på Höga Kusten, närmare bestämt i Kramfors den 28 februari. Biljetterna till turnen släpps på måndagen den 4 november.
Under den kommande turnen kommer Tomas, precis som på sitt nya album, att samarbeta med några av Sveriges allra främsta folkmusiker med Esbjörn Hazelius i spetsen. Du som såg Tomas krogshow och megasucce Showtime minns säkert framförandet av Ä lu oäten. Det var bara ett litet smakprov på allt det som vårens turne kommer att bjuda på. Tomas lovar att framföra sitt nya album samt några av alla de sånger som gjort honom till den artist han är idag.
Tomas berättar – “Det här blev redan från början ett lustfyllt projekt, som ligger mig synnerligen varmt om hjärtat. Att nu få ta med mig mina sånger och de här begåvade musikerna på turne, ja, det ser jag verkligen fram emot. Min ambition är att vi tillsammans med publiken ska skapa en skön kväll, till bredden fylld av spelglädje, lite mer finstämda ögonblick och en och annan skröna”.
Höga Kusten Kapellet består av:

ESBJÖRN HAZELIUS - cittern, fiol och sång
MAGNUS ZETTERLUND - mandolin, oktavmandolin, munspel?och sång
GÖRAN WENNERBRANDT - weissenborn hawaiian guitar, national steel guitar, electric lap steel guitar, 5-string banjo, dobro och sång.
OLLE LINDER - trummor, percussion och sång
OLLE ERIKSSON - kontrabas och sång

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)

Handikapplats bokas genom Turistbyrån på 011-155100

Datum / Tid

lördag, 15 mars 2014 kl: 18:00

Plats

Norrköping, De Geerhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad