Menu

Asta Kask + Stillet på Dynamo, Norrköping

Norrköping

Dynamo
lördag, 12 april 2014 kl:20:00

Någon gång under 1978 bildas Törebodas första punkband X-tas av fyra killar, musikaliskt landade det någonstans mellan Kiss och Sex Pistols.
1980 byter de namn till Asta Kask och åker på folkparksturné som självklart slutar i kaos efter bråk med raggare. Mycket vatten rinner under broarna och sen dess har Asta Kask inte bara blivit legender i den Svenska punken utan även turnerat Brasilien, Japan, Tyskland och USA förutom fler tal Sverigesvängar. Nu kommer Asta Kask till Norrköping för första gången på mannaminne! Missa inte när dom intar Dynamo den 12 April 2014!


Support till Asta Kask är Stillet från Stockholm, Rancid-punk på Svenska med Adam från Tysta Mari, Crippe från Bombshell Rocks, Totte från Two point Eight samt Inge från International Noice Consperacy som även agerar legoknekt i band som Alonzo Fas 3 och Against Me!


Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

lördag, 12 april 2014 kl: 20:00

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad