Menu

Sweet Comedy Club Presenterar: Messiah Hallberg + Johanna Nordström

Norrköping

Elite Grand Hotel
onsdag, 27 mars 2019 kl:19:30

Sweet Comedy Club går in på sitt tredje år i Norrköping! Under åren har vi gästats av komiker som Özz Nûjen, Kodjo Akolor, Umit Dag, mfl. Nu är det äntligen dags igen!

Först ut denna vår så gästas vi av ingen mindre än Messiah Hallberg! Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i Vakna med NRJ och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning Scener ur ett äktenskap - En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop.

Johanna Nordström
JOHANNA ÄR EN AV VÅR TIDS HETASTE HUMORPROFILER. MED ETT AV SVERIGES STÖRSTA KVINNLIGA HUMORKONTO PÅ INSTAGRAM GÖR HON SUCCÉ MED SINA SKETCHER.

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och nu 2018 reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda och vi är sjukt stolta över att få henne bokad till oss! Missa inte denna kväll!

Tider:
Insläppstid: Kl 19.00
Showstart: Kl 19.30
Spellängd: Ca 1 timma.

Datum / Tid

onsdag, 27 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Elite Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad