Menu

Sweet Comedy Club Norrköping- Kodjo Akolor support David Sundin

Norrköping

Elite Grand Hotel
onsdag, 13 april 2016 kl:19:30

Damar Produktion Presenterar:

Sweet Comedy Club Norrköping
Kodjo Akolor, den älskade komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, har utsetts till Årets manliga programledare och firar i år tio år på standup-scenen.

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp Morgonpasset i P3. Sedan 2009 har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. I december 2015 gjorde han sitt femte år i Musikhjälpen i P3 och SVT.

David Sundin
Är reklamaren som skolade om till komiker - Ett av dem bästa besluten han tagit tycker vi.
Det är nog ingen som missat honom en av medlemmarna från podcasten AMK (Alla mina kamrater), I programmet Inte OK, Melodifestivalen etc.
David Sundin regisserade & medverkade i sketchprogrammet Jaharå! med Alex Schulman & Sigge. Då har vi inte nämnt alla de reklamfilmer han stått bakom och medverkat i .
David har hittat sin egna och unika humor som vi älskar att se på scen. Denna kväll är han support för Kodjo Akolor. Dessa herrar tillsammans kan ju inte bli annat än en riktig skrattfest.

Tider
Insläpp kl 19.00
Start kl 19.30

Arrangör:
Damar Produktion
www.damarproduktion.se

Datum / Tid

onsdag, 13 april 2016 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Elite Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

150kr - 215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad