Menu

THÅSTRÖM

Norrköping

Flygeln
torsdag, 2 november 2017 kl:20:00

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues. Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under våren släpps första singeln. I samband med det kan vi nu meddela att Thåström åker ut på en omfattande Skandinavienturné hösten 2017 med nedslag i 20 städer.
Det senaste guldsäljande albumet Den morronen som kom 2015, gavs full pott av DN och singeln Kom med mig beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt Grammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.
Thåströms kommande nya album är som sagt inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa konsertupplevelse i höst.

Åldersgräns: 13 år

Dörrar till Flygeln: 18.30
Konsertstart: 20.00
Längd: Ca 1h 40 min

www. thastrom.se
www. facebook.com/thastromofficial/
www.open.spotify.com/artist/2PBhJmRqee1QAyQU2kBu1H
www luger.se/thastrom
www. facebook.com/ razziarecords /
www. facebook.com/sonymusicswedenofficial/

Handikapplats bokas genom Turistcenter, tel: 011-155100

Datum / Tid

torsdag, 2 november 2017 kl: 20:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad