Menu

Norrköpings Metalfestival - BLACK CHRISTMAS - fredag

Norrköping

Flygeln
fredag, 15 december 2017 kl:15:00

BLACK CHRISTMASS INSTÄLLT
Återlösen av biljett sker på inköpsstället senast den 29 december 2017. För återlösen av e-biljett, kontakta Turistcenter på 011-155100, senast den 29 december 2017. Serviceavgift återlöses ej.

Black Christmass är festivalen som sprider än mer mörker i mörkret i Norrköpings gamla industrikvarter just innan julfirandet.
Detta genom att bjuda in de hårdaste musikerna med sina band inom black- death- och thrashmetal och fylla arenan med långhåriga, skinnpajs-försedda hårdrockare.

2014 var året då allting startade och satte standarden för denna typ av musikfestivaler, där publiken (och banden!) må se riktigt farliga ut, men där ordningen är förbluffande stillsam och stämningen vänlig. Denna tvådagarsfestival sker på Flygeln, och i den intilliggande Värmekyrkan trängs publiken med en bar och ett café, skiv- och merchförsäljning samt tatuerare och konstnärer. Bara för att nämna några.

Black Christmass har placerat Norrköping på kartan bland de krävande hårdrockarna och de kommer från hela världen och självklart runt om i Sverige. Vi nordbor har ju ett gott rykte inom metalvärlden, så folk kommer från när och fjärran för att se våra artister, och vi på Black Christmas är så förnöjda att vi kan kan erbjuda dem just detta!

Bland banden som spelat på Black Christmas kan nämnas Venom, Sodom, Satyricon, Mayhem, Marduk och Rotting Christ. Bland många andra. Och fler blir det: 2017 års festivalplaner är i startgroparna till mångas stora glädje. Det är inte så många festivaler som utnyttjar decembermörkret till sin fördel. Men det gör Black Christmass.

13-års åldersgräns

Start: Kl.15.00
Sluttid: Ca 01.00

Handikapplats bokas genom Turistbyrån, tel: 011-155100

Datum / Tid

fredag, 15 december 2017 kl: 15:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

711kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad