Menu

Pettson & Findus - Pannkakstårtan

Norrköping

Flygeln
lördag, 10 mars 2018 kl:15:00

Sagan vaknar till liv i Norrköping!

Gubben Pettson & katten Findus - några av våra mest älskade karaktärer. Som barn kunde man leta hur länge som helst efter nya små figurer i de typiska illustrationerna. Det finns alltid mer att upptäcka! Som vuxen med för den delen... Nu reser sig både Pettson & Findus, hönor, möss och små figurer från sidorna och sträcker sig, vaknar sakta till liv i berättelsen Pannkakstårtan på Flygelns scen i Norrköping.

Historien Pannkakstårtan är den allra första bokan om Pettson & Findus och berättar om när Findus fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året! Som alltid när katten fyller år ska det bakas pannkakstårta. Snart upptäcks att mjölet har tagit slut och Pettson bestämmer sig för att cykla till affären för att införskaffa det nödvändiga. Men – då visar det sig att det är punktering på cykeldäcket, och det är då komplikationerna tillstöter. Allt löser sig dock till slut, och till och med grannen Gustafsson blir inbjuden på pannkakstårtskalaset.

Pettson & Findus - Pannkakstårtan är 55 minuter av ren underhållning med såväl musik och dans, som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg!

Mycke Nöje har satt upp föreställningar baserade på Sven Nordqvists älskade böcker om Gubben Pettson och hans katt Findus sedan 90-talet. Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna.
Det är absolut en föreställning att roas av tillsammans!

I rollerna:
Pettson – Ingemar Bernthsson
Findus – Malin Vispe
Gustavsson – Martin Ibohm

Manus, musik och regi: Ingemar Bernthsson

Varmt välkomna till en tokig och underbar värld!

Handikapplats bokas genom Turistcenter, tel: 011-155100, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070


Pettson & Findus - PannkakstÅrtan
2024-05-05 13:00:00
Kungsbacka, Kungsbacka Teater



Pettson & Findus - PannkakstÅrtan
2024-05-05 15:30:00
Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Datum / Tid

lördag, 10 mars 2018 kl: 15:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad