Menu

DANCE THE NIGHT AWAY - JASMINE TAKÁCS & AARON BROWN

Norrköping

Flygeln
fredag, 27 september 2019 kl:19:30

Det utlovas magi på dansgolvet med förstklassig dans och underhållning av Jasmine Takács och Aaron Brown tillsammans med deras fantastiska ensemble av internationella proffsdansare.

Dance The Night Away är en riktig ”feel good”-show för hela familjen som innehåller glitz & glamour, dans- och sångnummerfyllda av energi och passion samt fantastiska glittriga kostymer.

Föreställningen är skapad av Jasmine Takács och Aaron Brown - båda kända från Let’s Dance Sverige.

Showen bjuder på en rad olika dansstilar med allt från de eleganta ballroomdanserna, kommersiell jazz, argentinsk tango, latin och rykande het salsa samt häpnadsväckande akrobatiska tricks! Förbered er på en kväll som kommer att få er att dansa i stolarna hela kvällen lång. Kom in och dansa ut.

Dansparet har ett mycket imponerande CV så som Strictly Come Dancing Storbritannien, de har uppträtt med artister som Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, Gloria Estefan, Pink, Taylor Swift med flera samt varit med i Hollywoodfilmer som Mamma Mia 2, Skönheten och Odjuret, Marvel Studios, Avengers: Age of Ultron & Spectre. De har varit med ett flertal West End-produktioner, dansshower och turnéer i Storbritannien, där de bor större delen av året. De har också uppträtt för kungligheter och medverkat vid olika VIP events i Sverige och världen över.

Aaron och Jasmine har en unik dansreportoar som de utvecklat, där de blandar alla de dansstilar de är skolade i, allt från balett till ballroom och kommersiell jazz till latin. De är även kända för att ta sina danser ett snäpp högre med sina läskiga lyft och tricks.

Medverkande: Dansparet Jasmine Takács och Aaron Brown som båda är kända från Let’s Dance Sverige, tillsammans med sin trupp av handplockade internationella dansare samt en sångerska från London.

Längd: ca 2 timmar 10 minuter, inkl paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

vimeo.com/304830149


Längd: ca 2h 10min, inkl paus.

vimeo.com/jasminetakacs


Föreställningslängd ca 2h10min inkl. paus
Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid

fredag, 27 september 2019 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

350kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad