kl: 19:30

QUEENIE - FOREVER

Flygeln


BILJETTER / MER INFORMATION


100 % LIVE - NO TRACK - 100 % QUEEN

Några röster från TICNET FAN VOICE:- Detta är ett måste för alla Queen-fans! Flera gånger gick det rysningar i kroppen just för sångarens kompetens!
Måste upplevas live! -Det bästa jag sett på länge..bra artister. BLEV helt lyrisk.

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen.
År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.
Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott. Queenie, genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde.

Kombinationen av original instrumentering, och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi. Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse

Längd: Ca 2h inkl. paus

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-19 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping, .


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

445kr


Kort länk hit:Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!
Hitta oss på Facebook