Menu

Hampus Nessvold - Ta Det Som En Man

Norrköping

Flygeln
torsdag, 7 november 2019 kl:20:00

Hyllade föreställningen ”Ta det som en man” till Norrköping!
Hampus Nessvold är just nu ute på en rikstäckande vårturné med hyllade föreställningen ”Ta det som en man”. Nerikes Allehanda gav 4 av 5 i betyg och skrev ”Publikens jubel är ögonblickligt och öronbedövande” och Jönköpings-Posten konstaterade att ”Hans sångröst får teatern att skaka”. Turnén förlängs med tjugofem föreställningar under hösten och den 7 november kommer Hampus till Norrköping!

Intresset kring Hampus Nessvolds debutföreställning har varit stort runt om i landet. Hittills har samtliga föreställningar varit slutsålda och publikreaktionerna varit starka. ”Ta det som en man” är en personlig skildring av samhällets negativa mansnormer – med gränslös humor, musik och viss tragik vill Hampus få publiken att reflektera över mansrollen.

I ”Ta det som en man” får vi följa med Hampus på en tankeväckande resa från barndomen i Värnamo fram till idag. Föreställningen förstärks av flera musikinslag där Hampus bland annat framför egenskrivna låtar som ”Be a Man” och ”Harder Faster”.
- ”Att ställa sig framför en publik och visa upp sin mest sårbara sida och samtidigt be om att få bli accepterad som man är, det är det läskigaste och mest befriande jag gjort. Jag är verkligen överväldigad av den fina responsen från publiken och ser fram emot att fortsätta sprida mitt budskap genom den här föreställningen i höst”, säger Hampus Nessvold.

OM HAMPUS NESSVOLD
Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien 22 Kvadrat (P3) och för radioprogrammet Zia och Nessvold i P3. 2017 släppte han boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet ”Be a Man”. Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné ”No More Fucks To Give”. 2019 är han aktuell med sin egen scenföreställning ”Ta det som en man” som regisseras av Mia Skäringer.

Längd: Ca 1,5h (ej paus)

Handikapplats bokas genom vår biljettkassa på 011-155100.

Datum / Tid

torsdag, 7 november 2019 kl: 20:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad