Menu

Julshow Motown Christmas

Norrköping

Flygeln
fredag, 13 december 2019 kl:18:00

Fredagen den 13 december bjuder vi in till julshow tillsammans med The Fantastic Four samt dansarna Cecilia Ehrling och Kristjan Lootus från TV-programmet Lets Dance.
Kom med bästa vännen, din partner eller kollegorna och njut av julbord med underhållning.
När du och dina gäster går till bords finns skålar/fat med sill, lax, räkägg m.m. framdukat på varje bord som efter hand kompletteras med kalla charkuterier som julskinka, korvar och viltstek. Det småvarma som prinskorv, köttbullar, Jansson samt dessert som ostkaka, chokladkladdkaka, sylt, grädde, fruktsallad samt julgodis hämtas från uppdukade buffébord.

Under middagen underhåller The Fantastic Four med sin show Motown Christmas där de blandar jullåtar i Motown-tappning med ordinarie jullåtar som vi känner igen. Med sig har de även dansarna från Lets Dance: Kristjan Lootus och Cecilia Ehrling. Räkna med en svängom!

The Fantastic Four
The Fantastic Four fick sitt nationella genombrott i tv-programmet Talang 2001 och har sen dess turnerat i hela Norden. 2012 vann de världens största underhållningstävling i Hollywood L.A. (WCOPA). I år har de turnerat med sin Motown 60-turné med damstorbandet Pomperipossa och Gladys Del Pilar. Unikt för Louis De Geer har de nu tagit fram julshowen Motown Christmas.

Cecilia Ehrling
Cecilia började dansa redan när hon var fem år och gjorde sin första tävling som 9-åring. Därefter fortsatte det hela vägen till både EM och VM. Hon är utbildad idrottslärare på GIH och hjälper ibland till med dansundervisningen för dagens studenter. Mest känd är Cecilia från TV4s succéprogram Lets Dance där hon deltagit åtta säsonger och tagit hem segern fyra gånger.

Kristjan Lootus
Kristjan var 6 år gammal när han började med dans och dessutom vann sin första tävling. Under 12 år tränade och tävlade han sig upp till proffsnivå inom Ballroom Dancing. I Estland jobbade Kristjan som artist, koreograf och ledare av sin showgrupp som medverkade i flera musikaler som Miss Saigon och Sound of Music. Efter många år i estnisk showbransch reste Kristjan till USA år 2003 och satte upp en musikal. Därefter reste Kristjan till Sverige och jobbade på Viking Lines kryssningsbåtar. 2006 tog han äntligen det stora steget och flyttade permanent till Sverige. Kristjan har också varit med i TV-programmet Lets Dance i flera år och vann 2011 tillsammans med Jessica Andersson.

Kl. 18.00 Glöggmingel
Kl.18.45 Alla sitter till bords
Sluttid ca Kl.22.30
Bordsplacering efter bokningsordning.

Det finns tre alternativ på dryckespaket som kan köpas till:
1: Två dryckesenheter (öl/vin/alkoholfritt)
2: Två dryckesenheter (öl/vin/alkoholfritt) + 4 cl. snaps
3: Två dryckesenheter (öl/vin/alkoholfritt) + 4 cl. snaps+ 4 cl. avec

Datum / Tid

fredag, 13 december 2019 kl: 18:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad