kl: 19:00

Johanna Nordström - Ring Polisen

FlygelnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Föreställningen RING POLISEN i Norrköping 12/11 2020 kommer flyttas fram till ett senare datum: 8 maj 2021 kl 19
Köpt biljett gäller. Ev återköp exkl serviceavgift ska ske senast 9/10 2020.

“Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis, teorier om att hon är kidnappad och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

”Jag har skrivit den helt själv med penna och papper. hälsar Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. Förra året sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up.

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram.

Läs mer på www.ringpolisen.se eller följ Johanna på instagram @johannanordstrm

Ring Polisen produceras av Tillman i samarbete med ROA.


Längd: Ca 1,5h (ingen paus)

Handikapplats bokas genom biljettkassan, tel: 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-05-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: