Menu

Henrik Fexeus Är Att Lita PåNorrköping

, Flygeln
lördag, 11 december 2021 kl: 19:30

Föreställningen Henrik Fexeus i Norrköping 5 december 2020 kommer flyttas fram till den 11 december 2021 kl 19.30. Köpt biljett gäller. Ev återköp exkl serviceavgift ska ske senast 19/11 2020.

Just när du trodde du var säker! Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. I oktober utmanar han vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.

Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma. Regi: Morgan Alling

Producent:
Lifeline Entertainment

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)

Handikapplats bokas genom biljettkassan, tel: 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Datum / Tid


2021-12-11 19:30

Plats

Flygeln
Norrköping, .

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad