Menu

GraveyardNorrköping

, Flygeln
fredag, 25 mars 2016 kl: 19:45

Internationellt hyllade har Graveyard turnerat såväl på egen hand som med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple de senaste åren. Efter två fullsatta spelningar på KB i Malmö och Munchenbryggeriet i Stockholm den senaste veckan kan vi inget annat än att konstatera att bandet gjort succé under sin svenska miniturné och att fansen vill ha mer av bandet.

Efter spelningarna i Göteborg i helgen väntar en tre veckor lång turné i Europa, och därefter bär det av till USA för turné under december och januari. I mars återvänder de hem till Sverige för 16 klubbspelningar. Turnén har premiär på Close Up-båten den 10 mars och avslutas i Karlstad 29 april. Support på turnén är svenska Factory Brains.

När våren kommer återvänder de migrerande rockarna till nordliga breddgrader. Tecknen går att se överallt i naturen. Folk stämplar ut på fredagen, fixar frillan, tar en förvärmare och vallfärdas ner till de lokala mötesplatserna för musikälskare. När våren kommer, kommer också vi i Graveyard tillbaks - ni ser oss här

Dörrar: kl.19.00
Support: Factory Brains kl.19.45
Graveyard: kl.20.30

Åldersgräns 18 år

Handikapplats bokas genom Turistbyrån på 011-155100

Datum / Tid


2016-03-25 19:45

Plats

Flygeln
Norrköping, Flygeln

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad