Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

The Rat Pack Show.

Hörsalen NorrköpingDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Rat Pack Show är den ultimata föreställningen där alla odödliga klassiker med Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr står i centrum. Musiken väcker alla sinnen och minnen till liv. Det är en intim och nära konsert, med mycket humor och självdistans, paketerat i en sprakande showupplevelse.

Söderköpings Storband framför alla dessa klassiker med lätthet och rätt känsla, och har till sin hjälp med sig tre sångare av internationell klass. Robert Haglund För nästan 20 år sedan gav Robert sin första Sinatra-konsert i Norrköping, det var en nervkittlande känsla att göra entré i den helt utsålda Hörsalen. Även om Robert hittade Frankies låtar betydligt tidigare så blev just den här konserten startskottet för en lång rad Sinatra-konserter som genomförts under årens lopp.

Att stå framför ett storband och framföra Frank Sinatras guldkorn är bland det häftigaste man kan få uppleva som sångare. Känslan och nerven i låtar som ”My Way” och ”I’ve got you under my skin” är svårslagen. Patrik Stenberg På frågan om vem som är världens bästa entertainer är svaret givet för Patrik Dean Martin. Denna oefterhärmliga italienska underhållare har format honom sedan barnsben och är till stor del anledningen till att Patrik blev sångare.

Många är de konserter som Patrik ärofyllt tolkat Dino. Låtskatten är anmärkningsvärd och det är med genuin närhet Patrik tolkar de främsta favoriterna såsom ”Somewhere there’s a someone” och ”Everybody loves somebody”. Tony James Andersson Utbildad på Rambert School of Ballet i London och en flitigt anlitad underhållare i West End-musikaler såsom The Lion King, Dirty Dancing, Showboat, Bombay Dreams med flera. Det var under åren i London som Tony upptäckte Rat Pack gänget och då framförallt den mångbegåvade Sammy Davis Jr.

Att framföra Sammy’s material är både kul och en fantastisk utmaning då sång och dans ofta går hand i hand. Höjdpunkten för Tony är när han får möjlighet att framföra den enastående och odödliga klassikern ”Mr. Bojangles”. Missa inte höstens musikaliska höjdpunkt The Rat Pack Show.

Tider
Insläppstid: 17:00
Spellängd: 2 Tim, 20 Min inkl Paus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-12 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: