Menu

The Rat Pack Show

Norrköping

Hörsalen Norrköping
söndag, 16 februari 2020 kl:16:00

The Rat Pack Show är den ultimata föreställningen där alla odödliga klassiker med Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr står i centrum. Musiken väcker alla sinnen och minnen till liv. Det är en intim och nära konsert, med mycket humor och självdistans, paketerat i en sprakande showupplevelse.

Söderköpings Storband framför alla dessa klassiker med lätthet och rätt känsla, och har till sin hjälp med sig tre sångare av internationell klass. Robert Haglund För nästan 20 år sedan gav Robert sin första Sinatra-konsert i Norrköping, det var en nervkittlande känsla att göra entré i den helt utsålda Hörsalen. Även om Robert hittade Frankies låtar betydligt tidigare så blev just den här konserten startskottet för en lång rad Sinatra-konserter som genomförts under årens lopp.

Att stå framför ett storband och framföra Frank Sinatras guldkorn är bland det häftigaste man kan få uppleva som sångare. Känslan och nerven i låtar som ”My Way” och ”I’ve got you under my skin” är svårslagen. Patrik Stenberg På frågan om vem som är världens bästa entertainer är svaret givet för Patrik Dean Martin. Denna oefterhärmliga italienska underhållare har format honom sedan barnsben och är till stor del anledningen till att Patrik blev sångare.

Många är de konserter som Patrik ärofyllt tolkat Dino. Låtskatten är anmärkningsvärd och det är med genuin närhet Patrik tolkar de främsta favoriterna såsom ”Somewhere there’s a someone” och ”Everybody loves somebody”. Tony James Andersson Utbildad på Rambert School of Ballet i London och en flitigt anlitad underhållare i West End-musikaler såsom The Lion King, Dirty Dancing, Showboat, Bombay Dreams med flera. Det var under åren i London som Tony upptäckte Rat Pack gänget och då framförallt den mångbegåvade Sammy Davis Jr.

Att framföra Sammy’s material är både kul och en fantastisk utmaning då sång och dans ofta går hand i hand. Höjdpunkten för Tony är när han får möjlighet att framföra den enastående och odödliga klassikern ”Mr. Bojangles”. Missa inte höstens musikaliska höjdpunkt The Rat Pack Show.

bTider/b
Insläppstid: 17:00
Spellängd: 2 Tim, 20 Min inkl Paus.

Datum / Tid

söndag, 16 februari 2020 kl: 16:00

Plats

Norrköping, Hörsalen Norrköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad