Mewoman

Louis De GeerDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

MeWoman - en inspirationsdag för Östergötlands kvinnor
En heldag om kvinnor för kvinnor med attraktiva föreläsningar, shopping, prova på aktiviteter, underhållning, föreläsningar, samt information och erbjudanden från många utställare. Kategorierna på MeWoman är fördelade inom träning & hälsa, mode & skönhet, hem & hushåll, resor, mat & kost, föreningsliv, feminism, jämställdhet, m.m.

Underhållning, inspiration och vägledning från MeWomans föreläsare.

Amelia Adamo
Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och är flerfaldigt belönad journalist. Amelia föreläser om sin karriär och liv, dess svårigheter och möjligheter hon har haft som kvinna i en mansdominerad bransch.

Alexandra Pascalidou
Alexandra föreläser om en resa där du får träffa den viktigaste personen i ditt liv – dig själv.
Hon berättar och lär ut konsten att krossa glastak, betongväggar och bromsklossar och vända varenda motgång till tillgång och framgång. Det är dags att vi tar makten över våra liv

Malou von Sivers
Malou von Sivers kräver ingen större presentation. Hon är journalist och känd tv-profil med egen tv-show ”Malou efter tio”. På MeWoman kommer ni att få ta del av Malous föreläsning kring sin familjehistoria och sitt liv med utgångspunkt från sin romanserie (Mitt hjärtas oro, Olycksbarnet och Inför hans blick) Efter föreläsningen träffar ni Malou i författarhörnan.

Louise Sand
Louise var under många år en firad handbollsstjärna i landslaget. Endast 26 år gammal avslutade hon i år sin karriär. I föreläsningen ”Mitt liv äger ingen” berättar Louise om de svårigheter hon upplevt genom åren som adopterad, mörkhyad och homosexuell.

Lilli Öst
Lili Öst började sin scenkarriär på 80-talet i sånggrupperna Family Four och Avec och fortsatte senare som soloartist. Hon har även jobbat i många år som regissör, showproducent, manusförfattare och programledare. I samband med en utbrändhet 2002 valde hon att byta till föreläsarscenen för att dela med sig av sina insikter och hjälpa andra att skapa hållbara förändringar och resultat. Hur F*n tänker vi – egentligen är en stark föreläsning om förändring.

Anna Bågstam
Våga satsa och nå dina mål. Ett föredrag om skrivandet men lika mycket om att hitta sin egna talang. Hur går det till att skriva en bok? Vad behövs för att klara av det stora projekt det innebär att få ihop en berättelse och få den utgiven? Finns det fördomar och sanningar om skrivande och författarskap? Mina bästa tips för att lyckas.

Hemsida www.mewoman.se

Biljettpriser:
Inträde: 215 kr (Inträde på MeWoman och tillgång till samtliga föreläsningar och aktiviteter)
Pensionärsrabatt: 185 kr
Barn under 12 år i kommer in gratis i målmans sällskap.
VIP/Heldagsbiljett: 845 kr (Inträde på MeWoman, tillgång till reserverade parkett platser på samtliga föreläsningar, lunch, kaffe, fika, eget loungeområde, goodiebag.

Öppettider 10.00-17.00

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-21 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: