Menu

Jump4joy

Norrköping

Musikföreningen Crescendo
onsdag, 5 oktober 2016 kl:19:30

Jump4Joy är en unik grupp som du inte får missa. Du kan se dem som en konsert, ett dansevenemang, en teaterpjäs, en varietéföreställning eller som en härlig utekväll med ett liveband på klubben. Var beredd på något utöver det vanliga.
De beskriver konceptet som ”energisk musikunderhållning med tydliga New Orleans-influenser”, och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors.


Gruppen leds av Ulf Sandström och Bo Gustafsson.


Ulf är en lysande pianist och en själfull sångare, men framför allt en storartad underhållare. Hans surrealistiska humor och flerspråkiga förmåga skapar en magisk stämning som kommer att fängsla dig.


Bo är en fantastisk tenorsaxofonist. Han frambringar ren musikalisk energi med sin sax, sin röst och sitt slagverk, från första ton till det sista extranumret. Hans utstrålning på scenen är enormt underhållande i sig.


Ulf och Bo har spelat tillsammans i över 25 år, vilket har gjort dem extremt samspelta och gett dem en svårslagen improvisationsförmåga – deras musikaliska samspel förnyas varje gång de uppträder.


Trummor Kenneth Björnlund och
bas Surjo Benigh.


Onsdag 5 oktober kl. 19.30.
Entré 230 kr. Medlemmar 200 kr.

Datum / Tid

onsdag, 5 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Musikföreningen Crescendo

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

115kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad