kl: 19:30

Mönsterås Blues Band

Musikföreningen CrescendoDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Mönsterås Blues Band 45 år 2019 kommer till Crescendo på sin jubileumsturné.


Mönsterås Bluesband har sedan 1974 turnerat i alla nordiska länder samt i norra Europa.
Bandet har medverkat i radio och TV många gånger under åren. Man har dessutom turnerat med en lång rad bluesartister främst från USA men även från många andra länder. MBB har 14 fullängdsalbum på Spotify, iTunes mm.


"Calle Engström är en av de främsta bluesstjärnorna över huvud taget och de andra i bandet är precis lika bra – hur man nu får Ihop den ekvationen, men så är det."
Peter Diedrichs
Tidningen Barometern


Calle Engström, munspel, gitarr, sång
Mats Grönqvist, gitarr, sång
Peo Fahlström, keyboard
Bosse Olsson, bas
Tommy Medner, trummor


Onsdag den 6 februari kl. 19.30.
Entré 240 kr. Medlemmar 210 kr.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-06 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Norrköping, Box 2262


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Hitta oss på Facebook